CONTACT US - CLICK HERECONTACT US - CLOSE HERE 

Do you have questions?
Contact us.

Request download

News

Please inform yourself about the latest Muller Martini news about products, solutions and services.

For enquiries, further details or personal consultations please contact your local agency.

Regional

Produktivnost se udvostručila
Kako u hardcover produkciji, tako i u softcover produkciji grafički pogon s kompletnim stupnjevima produkcije Denona u hrvatskom glavnom gradu Zagrebu je sa proširenjem postojećih postrojenja udvostručila svoju produktivnost.
Reliure Service se iznova prilagodio aktualnim tržišnim zahtjevima
S novim Alegrom A7, četvrtim strojem za meki uvez lijepljenjem firme Müller Martini u svojoj 50-godišnjoj povijesti firme, će Reliure Service S.A. u Meyrinu u Švicarskom kantonu Ženevi zahvatiti različite nove segmente tržišta.
Perfektna strategija rasta
Samo s tekućim investicijama tiskari iz Varšave Perfekt S.A. je uspjelo da primjeni svoju strategiju rasta. Zadnje je investirala u Müller Martini-knjižnu liniju BF 530 marke Kolbus. Ona se brine za više efikasnosti u hardcover produkciji.
Alegro širi veselje
Pola sat manje treba knjigovežnici EFFEPI S.r.l u Busto Garolfu blizu Milana za podešavanje (Make-Ready) kod zamjene softcover naloga. Taj markantan dobitak na vremenu im omogućava novi stroj za meki uvez lijepljenjem Alegro tvrtke Müller Martini.
Više kapaciteta za Clays
Britanska tiskara Clays proširuje svoj strojni park, koji se već sastoji od 13 Müller Martini-strojeva, sa strojem za meki uvez lijepljenjem Alegro i knjižnom linijom BF 530 marke Kolbus.
No Pain, no Spain!
Inline-duo Vareo/InfiniTrim otvara za firmu Bonacia u engleskom Peterboroughu kompletno nove perspektive – i sve zaposlenike možda uskoro odvede na vikend-put u Barcelonu.
Presto II šiva također hibridne proizvode
Nakon puštanja u rad novog stroja za sabiranje araka i šivanje žicom Presto II tvrtke Müller Martini firma Tiskara Zelina d.d. u mjestu Sveti Ivan Zelina (Hrvatska) bilježi značajan porast narudžbi.
Fleksibilniji u duetu
15 godina nakon jednog NewsLinera je Moser Holding AG u svojoj tvornici u austrijskom Innsbrucku s jednim FlexLinerom pustio u radi i drugi sistem za umetanje priloga u novine tvrtke Müller Martini. Izdavač „Tiroler Tageszeitung“ je time povećao svoju fleksibilnost kod umetanja predprodukata i priloga u svojim vodećim novinama, kao i u više tjednika.
„Budućnost može doći“
Tiskara OZGraf u poljskom gradu Olsztyn je nakon instalacije Müller Martini knjižne linije BF 530 marke Kolbus najbolje opremljena za predstojeće izazove.
60 posto kao magična veličina
Novi njemački Kern GmbH će svoju softcover-produkciju u roku od godine dana povećati s 2,5 na 4 mio. primjeraka. Stroj za meki uvez lijepljenjem KM 610 će omogućiti povećanu produkciju u Saarlandu.
Iskoristiti šanse hardcover-tržišta
Češko poduzeće Tisk Centrum u gradu Moravany kod Brna će sa dva Müller Martini-sistema marke Kolbus dodatno izgraditi svoju snagu konkurentnosti u hardcover-tržištu.

International