CONTACT US - CLICK HERECONTACT US - CLOSE HERE 

Parts
+32 ( 0)52 399 002
spares@bx.mullermartini.com

Service
+32 (0)52 399 001
service@bx.mullermartini.com

Do you have questions?
Contact us.

Parts
+32 ( 0)52 399 002
spares@bx.mullermartini.com

Service
+32 (0)52 399 001
service@bx.mullermartini.com

Müller Martini Benelux B.V.
Postbus 174
Rendementsweg 3
NL-3640 AD Mijdrecht
Netherlands

 

Phone: +32-52-399 000
Fax: +32-52-399 009

Show map

Request download

Srce za Müller Martini

Tvrtka Vahle Print & Service GmbH u njemačkom gradu Rietbergu je prošlo ljeto investirala u novi tiskarski stroj Concepta tvrtke Müller Martini. Na prvi pogled neuobičajena investicija, jer se Müller Martini povukao iz poslovanja s novim strojevima, te se pod markom MMServices.Print koncentrirao na servis brojnih strojeva, koji se nalaze na tržištu. 

S ovim korakom je tiskara Vahle napravila dobro promišljeni iskorak u budućnost. Poduzeće je početkom 2012. godine preuzeo Friedrich Lodenkemper, koji izvorno dolazi iz branše strojogradnje. Od tada u firmi pušu novi, svježi vjetrovi, jer je novi direktor pozitivno preuzeo novi izazov. Za stabilnu produkciju u firmi Vahle se brine 25 djelatnika. 
 
Tiskara raspolaže ne samo s vlastitim odjelom pripreme (Prepress), nego i s dobro opremljenim skladištem papira, u kojem odmah na raspolaganju stoje najrazličitije vrste papira. To omogućava da se narudžbe u najkraćem roku fleksibilno provedu. 
 
Nakon preuzimanja se kao prvo postavilo pitanje, kako se poduzeće može novo postaviti pozitivno prema budućnosti. Razlog što se firma Vahle Print & Service GmbH odlučila za 10-bojnu Conceptu tvrtke Müller Martini leži u tome da im „srce već duže vremena kuca za Müller Martini“. „Svjesna odluka za jednog proizvođača strojeva enormno olakšava bitne tijekove, kao što je primjerice rukovanje strojem“, podcrtava Friedrich Lodenkemper.
 
„S novim strojem sad možemo idealno reagirati na aktualnu i buduću situaciju na tržištu s manjim nakladama“, kaže direktor. Od puštanja u rad Concepte reducirala su se vremena podešavanja i novog podešavanja za dvoznamenkasti postotak.  

S lijeva: Walter Elma (tiskar), Stefan Lodenkemper (tiskarska priprema), Friedrich Lodenkemper (uprava), Volker Röhr (voditelj prodaje u Müller Martini Druckmaschinen GmbH Deutschland).