CONTACT US - CLICK HERECONTACT US - CLOSE HERE 

Your strong partner.

Do you have questions?
Contact us.

Your strong partner.

Müller Martini S.p.A.
Viale Rimembranze 50
I-20099 Sesto S. Giovanni / Milano

 

Phone: +39 02 26237 1
Fax: +39-02-2426 851

Show map

Request download

Pionir iznova pokazuje pionirski duh

Švicarski pionir u foto-knjigama, firma Bubu AG, izrađuje industrijske hardcoverknjižne blokove u nakladi 1 s novim VBA/Vareo/InfiniTrim-rješenjem tvrtke Müller Martini – to je svjetska premjera. 

Bubu kao svjetski prvi grafički pogon vjeruje u novi VBA/Vareo/InfiniTrim-spojeni sistem firme Müller Martini.

Bubu je 2004. kao prvo švicarsko poduzeće dovelo na tržište softver za oblikovanje foto-knjiga. U međuvremenu njegova tvornica knjiga pripada u vodeće ponuđače foto-knjiga u Švicarskoj. Na novi teritorij je poduzeće stupilo ove godine s testiranjem na terenu s novim spojenim sistemom s nalagačem arka predlista, strojem za meki uvez lijepljenjem Vareo i trorezačem InfiniTrim. „Time smo postigli manje troškove osoblja i jedinične troškove, kao i kraće rokove isporuke“, Thomas Freitag, CEO, navodi značajne plus-bodove novog rješenja.   
 
Dobra iskustva s Müller Martinijem i njegovim strojevima su poduzeću olakšali odluku kod evaluacije. „Ovo postrojenje je kao kameleon“, kaže CTO Raphael Kacimi. „Ono je kompletno upravljano barkodovima, pouzdano i omogućuje nam, zahvaljujući svojoj fleksibilnosti i svojem širokom spektru formata, produkciju najrazličitijih kreativnih formi knjige.“ Najveći izazov kod izrade foto-knjige, varijabilna debljina proizvoda i automatizirano predlijepljenje predlista u kombinaciji s kraćim vremenima podešavanja, tako Bubu može još bolje svladati.   
 
Činjenica da je postrojenje od početka išlo tako dobro, bilo je ne samo zbog toga jer je Bubu već godinama sakupljao vrijedna iskustva s nalagačem predlista ispred stroja Collibri. Vrhunac novog spojenog sistema za Raphaela Kacimija nije VBA, nego trorezač InfiniTrim: „Ja sam zadivljen njegovom visokom kvalitetom reza i ne treba vrijeme za podešavanje – InfiniTrim je kvantni skok u tehnologiji trorezača.“